top of page

SIDE DISHES

Akkoord, je vlees of vis is de blikvanger van je gerecht, maar als je side dishes niet fantastisch zijn tast dit ook de smaak van je vlees aan.Vandaar deze categorie met originele en niet alledaagse side dishes!

Easy Coleslaw

Deze coleslaw is echt de makkelijkste die je kan maken. 4 ingrediënten, allemaal fijn snijden en mengen. Simple as that!

Rode Chimichurri

Er zijn zo veel varianten van Chimichurri, diegene die ik het meeste gebruik is de originele groene en de rode variant. In dit recept leer je hoe je mijn rode variant maakt.

Hasselback Potatoes met oregano

Deze hasselback potatoes zorgen er niet alleen voor dat je bord er mooi uit ziet maar proeven ook super!

BBQ Fries

Frietjes op de BBQ, gaat dat? Dat gaat zeker! Dit zijn niet zo zeer de frietjes die je in de frituur gaat halen maar eerder leuke kleinere frietjes met een lekkere grillsmaak.

Halve krieltjes met rozemarijn

Die aardappelsalade gaat na een tijdje toch vervelen en niet iedereen is even zot van frietjes of mag uberhaupt een frietketel gebruiken in zijn/haar huis. Deze krieltjes zullen je de frietjes doen vergeten!

Witloof met spekjes en azijn

Koude schotel kan redelijk snel vervelen. Met dit recept tover je in een mum van tijd lekkere witloof op tafel met mooie, krokante spekblokjes er over heen.

Gerookte broccoli met kaas

Dit gerecht is gebaseerd op de 'gewone' broccoli met kaas die je vaak ziet in onze lekkere Belgische boerenkost.
Het past perfect bij elk vlees- en/of visgerecht het is heel makkelijk om op tafel te toveren!

Gepofte zoete aardappel

Zoete aardappel op zich in een lekkere groente om mee te werken. Maar wanneer je deze poft in de kolen krijg je een veel diepere smaak en een echt smeuïge aardappel.

Gegrilde spitskool

Door de kool te behandelen als een stuk vlees krijg je de lekkere grillsmaak in je kool en is hij ook nog eens lekker zacht!

bottom of page