top of page

RUND

Rundsvlees, je het kan super lekker laten smaken maar het kan ook enorm de mist in gaan! Wat is er nu erger dan een droog stuk vlees?
Met deze recepten heb je steeds een mals stuk rundsvlees op tafel met de perfecte garing!

De Fik Erin Short Ribs

Short Ribs, of beef ribs, zij echt een top stuk vlees! Deze ribben worden heel traag gegaard, op deze manier worden ze zo mals dat je ze met een lepel kan snijden!

Brisket Flat

In dit recept toon ik je hoe je de flat van een brisket klaar maakt.

Dunne Lende met Mais

Een heerlijk stukje rund met gegrilde maïs en wat aardappelschijfjes. Wat moet je nog meer hebben?

Tri-Tip Brisket Style

De Brisket-experience kan ook met een tri-tip! Lees hier hoe!

Grilled tortilla's

Dit recept is super snel en super lekker! De Mexicaanse zon straalt zo je huis binnen, wat wel welkom is met dit guur weer.
Wokje op de Q, vlees bakken, groentjes mengen en klaar!

Campfire stoofvlees

Stoofvlees is rasechte winterkost. Samen rond een kampvuur zitten met een drankje is ook iets wat we in de winter graag doen. Waarom combineren we beiden niet en maken we ons stoofvlees boven ons kampvuur. Dit maakt je stoofvlees niet enkel lekkerder en gezelliger maar geeft ook nog eens een super rooksmaak aan je gerecht.

Diamanthaas met gegrilde spitskool

Diamanthaas, of jodenhaas, is een super mals stuk vlees. Dit gecombineerd met de gegrilde spitskool geeft je echt een smaaksensatie! Succes gegarandeerd!

Beef tortilla's

Tortilla's, wat zijn ze toch verrukkelijk en makkelijk te maken! Traditioneel worden tortilla's gemaakt met kip, in dit recept combineer ik de tortilla's met een lekker stuk rundsvlees. Simpel en snel klaar, super voor een snelle hap!

Brisket Burnt Ends

Burnt Ends van buikspek hebben we al eens gehad, maar niets kan tippen aan het origineel. Burnt Ends van een Full Packer brisket!
Ik krijg het water al weer in de mond bij het uittypen van dit recept, zo lekker waren ze!

Steak burger

Frisse dagen vragen naar warme burgers! Hier is wederom een recept dat zo van de kerstmarkt kan komen! De gesmolten kaas over de gesneden steak maakt het een smeuïg geheel.

bottom of page