RUND

Rundsvlees, je het kan super lekker laten smaken maar het kan ook enorm de mist in gaan! Wat is er nu erger dan een droog stuk vlees?
Met deze recepten heb je steeds een mals stuk rundsvlees op tafel met de perfecte garing!

Tri-Tip Brisket Style

De Brisket-experience kan ook met een tri-tip! Lees hier hoe!

Grilled tortilla's

Dit recept is super snel en super lekker! De Mexicaanse zon straalt zo je huis binnen, wat wel welkom is met dit guur weer.
Wokje op de Q, vlees bakken, groentjes mengen en klaar!

Campfire stoofvlees

Stoofvlees is rasechte winterkost. Samen rond een kampvuur zitten met een drankje is ook iets wat we in de winter graag doen. Waarom combineren we beiden niet en maken we ons stoofvlees boven ons kampvuur. Dit maakt je stoofvlees niet enkel lekkerder en gezelliger maar geeft ook nog eens een super rooksmaak aan je gerecht.

Diamanthaas met gegrilde spitskool

Diamanthaas, of jodenhaas, is een super mals stuk vlees. Dit gecombineerd met de gegrilde spitskool geeft je echt een smaaksensatie! Succes gegarandeerd!

Beef tortilla's

Tortilla's, wat zijn ze toch verrukkelijk en makkelijk te maken! Traditioneel worden tortilla's gemaakt met kip, in dit recept combineer ik de tortilla's met een lekker stuk rundsvlees. Simpel en snel klaar, super voor een snelle hap!

Brisket Burnt Ends

Burnt Ends van buikspek hebben we al eens gehad, maar niets kan tippen aan het origineel. Burnt Ends van een Full Packer brisket!
Ik krijg het water al weer in de mond bij het uittypen van dit recept, zo lekker waren ze!

Steak burger

Frisse dagen vragen naar warme burgers! Hier is wederom een recept dat zo van de kerstmarkt kan komen! De gesmolten kaas over de gesneden steak maakt het een smeuïg geheel.

Entrecote met wortelcrème

Na een uitnodiging gekregen te hebben voor de facebook-groep BBQ 2.0 en het nieuwe programma Ja Chef! ben ik zeer geïnspireerd begonnen aan deze sessie. Ik heb meer gebruik gemaakt van potten en pannen op het houtskoolvuur en heb een friteuse naast mijn BBQ gezet. Laat je niet afschrikken door de waslijst aan ingrediënten, het is het waard!

Picanha

Picanha is een minder bekend stuk vlees maar het is O zo lekker! Dit stuk geeft iedere vleeseter voldoening. De punt van de picanha is doorbakken terwijl het dikkere deel redelijk rare is. Voor ieder wat wils!

Chateaubriand met witloof

In dit recept heb ik het stuk vlees gecombineerd met witloof en gebakken krieltjes. Heerlijk!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Site

Social Media

© 2023 by ROKKETQ. Proudly created with Wix.com