top of page
  • Foto van schrijverRokketQ

6 snacks for Super Bowl Sunday!

Bijgewerkt op: 21 apr. 2021


Super Bowl is een groot ding in de BBQ-scene, veel mensen die intensief bezig zijn met BBQ hebben een nauwe band met de USA. Vandaar dat een Super Bowl feestje niet mag ontbreken!

Op zo een feestje wordt traditioneel de BBQ aangestoken en worden er wat hapjes klaar gemaakt om tijdens de wedstrijd te verorberen. Deze 6 hapjes mogen dan ook zeker niet ontbreken op je feestje!

 

MOINK-balls

Bij een BBQ-feestje mag natuurlijk HET hapje bij uitstek niet ontbreken! Deze MOINK-balls zullen gegarandeerd in de smaak vallen. Het enige probleem dat je tegen gaat komen is dat je jezelf gaat afvragen waarom dat je er niet meer hebt gemaakt.

 

Whiskey Wings

Traditioneel worden er chicken wings geserveerd op een Super Bowl feestje, meestal buffalo wings. Deze versie moet niet onder doen voor deze klassieker! Fingerlicking good!

 

Pulled Pork Nacho's

Als je naar een filmpje kijkt neem je toch ook vaak een zakje chips bij de hand, niet? Bij de Super Bowl kan je deze zak vervangen door wat nacho's. Maak ze klaar op de BBQ, voeg er nog wat pulled pork aan toe en je hebt de perfecte snack!

 

Brisket Burnt Ends

Wat is er meer Amerikaans dan brisket? Voor de Super Bowl halen we onze A-game boven! Deze Burnt Ends van brisket zijn echt een succes!

 

Pork Belly Burnt Ends

Is brisket iets boven jouw prijsklasse? Deze Pork Belly Burnt Ends moeten er zeker niet voor onder doen! Ze zijn sneller klaar en smaken even goed!

 

Rib Fingers

Sommige mensen peuzelen graag aan hun ribben terwijl anderen er dan weer een hekel aan hebben. Niets zo vervelend om bij de Super Bowl een bakje te zoeken om je afgepeuzelde ribben te deponeren. Zie hier! De oplossing!


Wat ga jij maken deze Super Bowl Sunday? Laat het me weten of tag me in je creaties!

Live the magic, start a fire!

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page