top of page

BURGERS / HOTDOGS

Aah, burgers... Ze kunnen niet ontbreken op een feestje bij jou thuis! Menig mond is al gevuld geweest met de burgers op deze pagina en telkens was de reactie hetzelfde: super lekker! In deze categorie komen trouwens niet alleen burgers aan bod maar ook gerechten zoals haute-dogs!

Leftover brisket sandwich

Wat doe je met restjes brisket? In dit super simpel recept laat ik je zien hoe je een sandwich maakt met dit stukje vlees.

Gerookte Hespenworst Bagel

Hespenworst wordt meestal gebruikt als charcuterie maar heb je er ooit een hamburger mee gemaakt? Dit recept is perfect voor een snelle lunch!

No Rubbish cheese burger

Cheeseburger, een klassieker! In dit recept ga ik mijn sla grillen en maak ik frietjes van zoete aardappel, zo geef je je hamburger een extra dimensie!

Cheese dog met spek

De avonden worden korter en kouder. Je krijgt meer en meer zin in het eten van de kerstmarkt. Helaas zullen deze door de rare tijden van nu waarschijnlijk niet mogen door gaan. Vandaar dit receptje om de kerstmarkt naar je thuis te halen!

Choripán: Witte Pens

Dit gerecht is zeer lekker en je begrijpt meteen waarom het zo een succes is in Argentinië.

Steak burger

Frisse dagen vragen naar warme burgers! Hier is wederom een recept dat zo van de kerstmarkt kan komen! De gesmolten kaas over de gesneden steak maakt het een smeuïg geheel.

Haute-dog van zwarte pens

Zwarte pens, you love it or you hate it!

bottom of page